joi, 3 mai 2012

Pentru ca a trecut ceva timp

Ati observat vreodata ca ochii tradeaza intotdeauna sufletul?

Mari, bulbucati sau alungiti, ochii sunt intotdeauna calea cea mai sigura de a patrunde in interiorul unui om, in emotiile si trairile lui, mai noi sau mai vechi. Acorda-ti un timp si uita-te in ochii unui batran sa vezi cate povesti uluitoare ascunde, povesti pe care, cel mai probabil, el nici nu si le mai aminteste.

Uita-te in ochii unui copil sa vezi cat de mari si insetati de cunoastere sunt, cata naivitate si prospetime poate incapea dincolo de ei.


Disponibili pe diverse culori si marimi, ochii sunt partea corpului nostru ce ramane constanta intreaga viata. Poate sunt singurul lucru despre care stim in mod cert sa ne raman, odata cu sufletul, caci oamenii se schimba, pot pleca , iar despre bunuri materiale nici nu putem discuta.

Ochii sunt acel seif al emotiilor noastre la care toata lumea are acces. Ochii nu au invatat sa minta sau sa disimuleze tristetea si dezamagirea.  Din fericire sau din pacate, nu mai avem timp sa ne privim in ochi unii pe altii. Acum oamenii au facebook, twitter si alte retele sociale prin se cunosc.

Nu mai avem timp sa ne uitam in proprii nostri ochi si sa aruncam amintirile sau sentimentele uzate dinauntrul nostru, cum sa avem timp si pentru altii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu