joi, 17 martie 2011

Verdict : PORCI

Barbatii sunt niste exemplare insensibile,lamentabile si imperceptibile.Se plang ca nu ne inteleg,dar nici nu incearca sa o faca.Prefera sa stea in fata televizorului privind un meci stupid decat sa ne asculte.Uita datele importante, nu li se pare ca mama ta este o doamna foarte draguta si pe deasupra se poarta urat si cu pisica ta. Toate astea plus o doza mare de orgoliu masculin te fac sa te gandesti de o mie de ori inainte de a mai intra intr-o relatie. Unde sunt barbatii de altadata atenti si galanti, cei ce deschideau usile femeilor,  si le sarutau mainile?

Nu am raspuns pentru intrebarea asta.Cert este ca nu mai sunt.Fetelor nu-i mai asteptati ca o sa va apuce pensia! Bunica avea mereu o vorba:" Ne descurcam cu ce avem.".Asta cred ca e solutia si in cazul fetelor care nu au de gand sa isi schimbe orientarea sexuala.
Deci,iata ce avem pana acum: barbatii sunt niste porci insensibili,incapabili de implicare emotionala. Bun,dar totul este doar o aparenta si aici intervine munca de "fata mare" pe care noi trebuie sa o exercitam asupra nenorocitilor. Dar pana si cei mai netrebnic porc ar fi prezentabil cu papion.Aici noi sa le demonstram in orice fel ca femeia sta in centrul creatiei universale,ca femeia este indispensabila unuia de-al lor. Barbatii trebuie chinuiti si parasiti,iar daca se intorc implorand iertare,vei stii ca ai facut treaba buna. Barbatul nu trebuie sa stie niciodata ce idei nesabunite se afla in capul unei femei,desi, sunt sigura ca daca ar afla nu s-ar descurca cu atata informatie. Barbatii nu merita sentimente investite in ei, nu merita adevarul si nici macar recunostiinta.

Daca eu, ca viitoare femeie, nu am parte de recunostiinta din partea lor,de ce am oferi-o fara un transfer cinstit?
Femeile muncesc,femeile nasc,femeile au grija de copiii,de casa,de barbat.Si asta fara a avea aprecierea nimanui.Tuturor li se pare normal ca femeile sa fie multifunctionale,in schimb daca un barbat face mai mult de un lucru odata, toata lumea se napusteste cu elogii inepuizabile asupra lui.

Femeile invata sa manuiasca barbatii inca de la achizitionarea primei papusi, spre deosebire de barbati care prefera sa ne numeasca concis "de neinteles" si trec la urmatoarea candidata pentru inima lor. 


Si totusi, ne indragostim nebuneste de aceste exemplare dezgustatoare si nemernice, marsave,nedemne,infame.
DE CE??
 Punem in evidenta doar calitatile lor,si uitam de lipsa lor de recunostiinta cand le privim ochii...ochii aia mari si impunatori,de un negru absolut ne tulbura toate convingerile. Ochii lor..La dracu' cu ochii lor!

Poate asa sunt femeile,sa caute pretutindeni frumosul,ele nestiind ca frumosul din lume sunt doar ele!


A fi barbat inseamna sa te consideri inferior fata de o fiinta in interiorul caruia creste un alt suflet.

Un comentariu: