miercuri, 15 iunie 2011

De ce sentimente adevarate?

De ce?


Pentru ca nimic din toata lumea asta nu-ti poate opri zambetul atunci cand iubesti.Pentru ca e cel mai frumos lucru din lume sa stii ca cineva se gandeste la tine in fiecare dimineata si te viseaza obsesiv noapte de noapte.Si pentru ca e incomparabil sa tii la cineva din toata fiinta ta, sa-ti vina sa urlii de atata sentiment si sa te torturezi pe dinauntru nestiind cum sa arati.Ca vrei sa faci orice,ai rupe bucati din tine numai sa vada, sa simta, sa creada.Ai smulge-o pe nefericita-ti inima daca ai avea puterea si i-ai aseza-o in palma fara pic de remuscare.




E incredibil sa stii ca orice ar fi, chiar daca lumea s-ar surpa si cei mai inalti munti ar ceda, un cineva tot ar ramane acolo langa tine.Umar langa umar, geana langa geana, cu mainile mereu impreunate.Mereu voi 2, independent de restul.


Pentru ca desi te sperie ca timpul tot mai trece, ramai tot langa ea, si-ti vine greu sa crezi ca un simplu om poate da nastere unor astfel de trairi.Iti vine greu sa crezi ca un simplu om ca tine poate cuprinde in pieptul lui atatea sentimente.Si te sperie ca ai face orice pentru un altul, un altul care nu esti tu, si totusi continui cu disperare pe acelasi drum, langa aceiasi ochi, mereu aceiasi ochi.Trec zile,trec luni, timpul tot trece si ramane mereu aceeasi pereche de ochi.


Iubirea e extaz, inaltare, sclavie, obsesie, dependenta, e o pasiune jalnica.E inaltarea sufletului si terfelirea  orgoliului.


Iubirea e mult mai mult de atat, dar doar un suflet imprimat pe o coala ar putea sa o defineasca in profunzime.Cand iubesti nu mai exista tu si eu,nu mai exista nici macar noi, cand iubesti exista doar un suflet reintregit.Si merita sa alergi o viata pentru a-i gasi jumatatea.Cu fiecare suflet reintregit universul se recreeaza.




Uite de asta.E greu sa iubesti cu adevarat, sa treci peste comformismul ce ne caracterizeaza.Un conformism care ne impinge spre relatii pasagere si care erodeaza treptat sentimentele veritabile.


Lasa-te dominat, rapus si iubit si doar asa vei intelege cuvintele mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu